Rummo
Cosimo Rummo: „Jako dítě jsem udělal první kroky již v továrně na těstoviny mé rodiny v Benevento, v srdci známého italského regionu a bojoval jsem za nejlepší těstoviny na světě. Od té doby,vždy jsem měl jeden sen: to, aby byly naše těstoviny nejlepší.“
Vyznačují se vnějším vroubkovaným povrchem a větším průměrem a jsou jedním z nejznámějších formátů na světě. Tento druh těstovin je vhodný pro všechny omáčky, zejména pro ragú...
110
Farfalle vznikly sevřením středu z malého obdélníku těstovin. Tento zábavný formát těstovin, je dokonale sehraný s mnoho lehkými i kreativními omáčkami.
104
Penne Rigate jsou typické všestranným formátem, ke kterému se dobře hodí různé druhy omáček.
107
Klasické a dokonalé spaghetti, které známe, se zrodily v srdci Napoli. Ode dneška jsou Spaghetti ještě lepší. Tajemství? Pečlivý výběr jemné tvrdé pšenice pěstované po celé...
113
Stránka 1 z 1 -
4 položek celkem