Omáčky
Panna da cucina, neboli smetana na vaření je nejvíce univerzální používaná omáčka v Itálii.
321
Skvělé omáčky jak od babičky. Pravé italské, poslouží skvěle k dochucení různých pokrmů a hlavně těstovin.
146
Klasická neapolská omáčka z pravých rajčat a zeleniny tvoří skvělou harmonií s jakýmkoliv typem těstovin.
149
100% italská rajčata přímo sklizena ze srdce Itálie až k vám domů. Dokonalá a zároveň jednoduchá, hodí se ke všem vašim pokrmům.
155
Tip
Milovníci italské kuchyně se v domácnosti bez pravé rajčatové omáčky neobejdou. Pravá omáčka z rajčat s pravou chutí Itálie přímo u Vás doma.
158
Dokonalá chuť rajčatové omáčky obohacená o italské maso salsiccia.
227
Odpovídá skutečné omáčce vytvořené kuchařem De Bechamelem: hladká a lehká, bez hrudek, vhodná ke gratinované zeleniny v troubě nebo k zapékaným cannelloni, lasagní a palačinek.
320
Připraveno z voňavé čerstvé bazalky zpracované bezprostředně po sklizni, aby byla zachována její intenzivní vůně a charakteristická chuť zůstala neporušená.
305
Tigullio Cremoso, potěšení pro chuťové buňky díky své jemné, krémové a obklopující struktuře.
306
Skvělý zážitek pochází z nové receptury pesta Peperoni e Noci, který spojuje nezaměnitelnou chuť grilovaných paprik a jemnost vlašských ořechů.
308
Skvělý zážitek pochází z nové receptury Tigullio Radicchio a Speck, která kombinuje uzený špek a červenou ředkev.
309
GranPesto Tigullio alla Genovese bez česneku, připravené z voňavé čerstvé bazalky zpracované bezprostředně po sklizni, aby byla zachována její intenzivní vůně a charakteristická...
307
Přihlaste se prosím znovu
Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.
Děkujeme za pochopení.