Voiello La mezza manica rigata 122 těstoviny 500 g
Související produkty
Klasické a dokonalé spaghetti, které známe, se zrodily v srdci Napoli.
Klasické italské fusilli obohacené o červenou barvu z rajčat a zelený odstín ze špenátu. Vhodné pro dochucení čerstvou zeleninou, pestem nebo rajčatovou omáčkou.
Linguine jsou těstoviny, které se jedí a milují po celém světě, protože se skvěle hodí k zeleninovým omáčkám i k rybám a dalším ingrediencím středomořské kuchyně.
Tyto tlustší spaghetti s jedinečným tvarem a strukturou jsou navrženy tak, aby zvýraznily chuť každé omáčky – ideální pro rozmanité recepty, od mořských plodů po intenzivní...
Cellentani mají dokonalý tvar spojující modernost a eleganci. Vinoucí se struktura, středový otvor a vnější struktura těstovin dělají z Cellentani Barilla ideální formát pro...
S dlouhým, obdélníkovým a zploštělým tvarem jsou Garofalo Tagliatelle Nido reinterpretací klasického tvaru. Vysoce kvalitní semolina z tvrdé pšenice je tažena bronzem, což...
Trofie jsou jedním z nejoblíbenějších a nejoceňovanějších formátů v Ligurii a za své jméno vděčí slovu „strofissià“, což v janovském dialektu znamená drhnout.
Penne přichází v nekonečné řadě variací, každá svým vlastním způsobem, vhodná pro různé druhy omáček a různé chuťové návyky.
Detailní popis produktu
Mezze Maniche Rigate Voiello jsou navrženy tak, aby poskytly maximální chuťový zážitek. Od jemné pórovitosti přes pevnou konzistenci až po jemné vroubkování a tubulární tvar – vše je vytvořeno tak, aby přineslo ty nejintenzivnější vjemy.
Mezze Maniche Rigate Voiello mají v sobě léto, protože jsou vyrobeny ze 100% italské pšenice. Není divu, že se dokonale snoubí s nejvoňavějšími a nejslunnějšími druhy zeleniny: rajčaty, lilky, cuketami a paprikami. Abychom si mohli na talíři vychutnat trochu slunce každý den.
Složení: Semolina z tvrdé pšenice
Výživové údaje na 100 g: 1489 kJ, 351 kcal, Tuky 1 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g, Sacharidy 70 g, z toho cukry 3 g, Vláknina 3 g, Bílkoviny 14 g, Sůl <0,01 g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Nevaječné těstoviny |
|---|---|
| Hmotnost: | 500 g |
Těstoviny vyrobené z kvalitní tvrdé pšenice, pečlivě vybrané z nejlepších obilovin především z Itálie. Vyrobené metodou trafilatura al bronzo a pomalým schnutím při nízkých...
Spaghetti jsou tradiční těstoviny z Kampánie. Svým tvarem připomínají obří makaróny.
Fusilli se narodili v jižní Itálii a za své jméno vděčí vřetenu, kolem kterého se vlnila vlna.
Bigoli jsou typické silné a dlouhé těstoviny pocházející z oblasti Veneto na severu Itálie. Vyrábějí se podle tradiční receptury z pšeničné krupice a vody pomocí speciálního...
Pocházející z abruzzské tradice, Spaghetti alla chitarra Garofalo připomínají klasické špagety, ale mají čtvercový průřez.
Původ tohoto formátu je podle některých odvozován od římské gastronomické kultury. Jisté je, že Sedani Rigati mají zábavný a chutný tvar, který podporuje kreativitu v kuchyni.
Spaghettoni , představují rafinovanou stránku neapolské gastronomické tradice.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
