Garofalo spaghetti alla chitarra 500 g
Související produkty
Penne přichází v nekonečné řadě variací, každá svým vlastním způsobem, vhodná pro různé druhy omáček a různé chuťové návyky.
Cellentani mají dokonalý tvar spojující modernost a eleganci. Vinoucí se struktura, středový otvor a vnější struktura těstovin dělají z Cellentani Barilla ideální formát pro...
Fusilli se narodili v jižní Itálii a za své jméno vděčí vřetenu, kolem kterého se vlnila vlna.
Linguine jsou těstoviny, které se jedí a milují po celém světě, protože se skvěle hodí k zeleninovým omáčkám i k rybám a dalším ingrediencím středomořské kuchyně.
Trofie jsou jedním z nejoblíbenějších a nejoceňovanějších formátů v Ligurii a za své jméno vděčí slovu „strofissià“, což v janovském dialektu znamená drhnout.
Bigoli jsou typické silné a dlouhé těstoviny pocházející z oblasti Veneto na severu Itálie. Vyrábějí se podle tradiční receptury z pšeničné krupice a vody pomocí speciálního...
Tradiční neapolský tvar těstovin Garofalo Schiaffoni má velkorysé rozměry, vhodné pro jakoukoliv náplň, ale také vynikající podávané s šťavnatými omáčkami.
Tyto tlustší spaghetti s jedinečným tvarem a strukturou jsou navrženy tak, aby zvýraznily chuť každé omáčky – ideální pro rozmanité recepty, od mořských plodů po intenzivní...
Detailní popis produktu
Pocházející z abruzzské tradice, Spaghetti alla chitarra Garofalo připomínají klasické špagety, ale mají čtvercový průřez. V ústech uvolňují autentickou chuť těstovin Pasta di Gragnano IGP, vyráběných tradičním bronzovým lisováním s vášní a precizností. Díky své větší tloušťce a hrubé textuře skvěle podtrhují chuť omáčky a díky své vysoké poréznosti dokonale absorbují každý druh omáčky.
Složení: Semolina z tvrdé pšenice
Výživové údaje na 100 g: 1489 kJ, 356 kcal, Tuky 1 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g, Sacharidy 70 g, z toho cukry 3 g, Vláknina 3 g, Bílkoviny 14 g, Sůl <0,01 g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Nevaječné těstoviny |
|---|---|
| EAN: | 8000139000034 |
| Hmotnost: | 500 g |
Gnocchetti Sardi jsou ze Sardinie a okamžitě připomínají starobylé chutě a dobré tradice.
Tortiglioni, tradiční italské těstoviny jsou vyrobeny z vysoce kvalitní tvrdé pšenice, pečlivě zpracované pro dosažení dokonalé textury a chuti.
Původ tohoto formátu je podle některých odvozován od římské gastronomické kultury. Jisté je, že Sedani Rigati mají zábavný a chutný tvar, který podporuje kreativitu v kuchyni.
Spaghettoni , představují rafinovanou stránku neapolské gastronomické tradice.
Těstoviny vyrobené z kvalitní tvrdé pšenice, pečlivě vybrané z nejlepších obilovin především z Itálie. Vyrobené metodou trafilatura al bronzo a pomalým schnutím při nízkých...
Penne přichází v nekonečné řadě variací, každá svým vlastním způsobem, vhodná pro různé druhy omáček a různé chuťové návyky.
Spaghetti jsou tradiční těstoviny z Kampánie. Svým tvarem připomínají obří makaróny.
Fusilli se narodili v jižní Itálii a za své jméno vděčí vřetenu, kolem kterého se vlnila vlna.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
