Sperlari želé bonbóny 400 g
Související produkty

Baci® Perugina® čokoládová pralinka je mlsání, kterému nelze odolat.

Vaječné lasagne jsou jedním z klasických pokrmů italské gastronomické tradice, který se připravoval již v antickém Římě.

Pravá italská marmeláda z pomerančů, má sladce nakyslou chuť a jemnou texturu. Ideální jak k sladkým pokrmům, tak slaným.

Symbol a chuť višní Fabbri jsou celosvětová ikona. Višně Fabbri Amarena jsou polokandované a konzervované v sirupu podle stejného tajného receptu, který se předává z generace na...

Pravá italská marmeláda z fíků, má sladkou chuť a jemnou texturu. Ideální jak k sladkým pokrmům, tak slaným.

Přemletá semolina s dokonalou velikostí zrn pro získání rustikální, křupavé a vždy křehké pizzy a chleba.

Přímo z města Bronte Vám představujeme tento jedinečný kvalitní krém, ručně vyrobený z čerstvého mléka s použitím 45% pistácií.
Detailní popis produktu
Ovocné želé bonbony: italská broskev, mandarinka a jahodový nektar, tropický ananas
Složení: cukr, glukózový sirup, voda, broskvový nektar 2% (broskvové pyré 1%, voda, cukr), mandarinkový nektar 2 % (mandarinkové pyré 1 %, voda, cukr), jahodový nektar 2 % (jahodové pyré 1 %, voda, cukr), ananasový nektar 2 % (ananasové pyré 1 %, voda, cukr), želírující látka (pektin), kyselina (kyselina citronová), barviva (paprikový extrakt, lutein), korektor kyselosti (citronan sodný), aromata, koncentrát z černé mrkve
Výživové údaje na 100g: 1371 kj, 323 kcal, Tuky 0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 79 g, z toho cukry 69 g, bílkoviny 0 g, Sůl 0,36 g
Výrobce: Itálie
Doplňkové parametry
Kategorie: | Trvanlivé |
---|---|
EAN: | 8004190053015 |
Hmotnost: | 400 g |

Milovníci italské kuchyně se v domácnosti bez pravé rajčatové omáčky neobejdou. Pravá omáčka z rajčat s pravou chutí Itálie přímo u Vás doma.

Vychutnejte si bohatou chuť Caffé Pasquini, domácí kvalitu těstovin La Pasta di Camerino Pappardelle a autentickou omáčku Sugo z grilované zeleniny. Nechybí ani křupavé taralli...

Čerstvé suroviny, vybrané s láskou a věnující velkou pozornost kvalitě všech přísad.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.