Panificio Eleonora Pane Carasau křupavý chléb 500 g
Související produkty
Tyčinky Nostrani od značky Panealba mají jednoduchou recepturu, jemnou chuť a jedinečnou křupavost. Jsou chutné s uzeninami a sýry, tvoří lehké jídlo s barevnými saláty, s dipy...
Objevte autentickou chuť Apulie v každém kousku Taralli Peperoncino od značky Biellebi.
Spaccatini tyčinky od Panealba – zlatavé, křupavé a vždy čerstvé.
Taralli jsou druh slané a křupavé svačiny, která je velmi běžná v jižní Itálii. Vyrábějí se podle starodávného receptu. Taralli jsou ochuceny extra panenským olivovým olejem.
Sgranocchi jsou překvapivě lahodné, chutné a křupavé. Ode dneška v ještě lepší verzi s novou směsí 8 chutných cereálií. Tak dobře, že byste je nikdy nepřestali ukusovat.
Fonzies je neodolatelná zapečená slaná kukuřičná svačinka se sýrem, která se hodí kdykoli během dne. Ve výhodném balení ideální na svačinky nebo na sdílení s přáteli.
Detailní popis produktu
Semolina z tvrdé pšenice, kvasnice, voda, sůl
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Slané potraviny |
|---|---|
| Hmotnost: | 500 g |
Zapomeňte na obyčejné snacky – Taralli Bacon od Biellebi přinášejí neodolatelnou kombinaci tradiční italské receptury a lahodné slaninové chuti. Tohle jsou taralli, jak je...
Když se potká tradiční apulská receptura s přirozenou chutí karamelizované cibule, vznikne něco výjimečného – Taralli Cibule od Biellebi. Křupavé, zlatavé kroužky z kvalitní...
Křupavé italské tyčinky Grissini Amor di Pane s jemnou chutí rozmarýnu jsou ideální jako snack, k polévkám, salátům nebo jako součást antipasti. Extra panenský olivový olej...
Dopřejte si lahodnou směs pražených oříšků Misto Tostato od Selex. Tato pečlivě vybraná kombinace oříšků přináší vyváženou chuť a křupavost.
Bruschette s příchutí soli, olivového oleje a oregána jsou chutný snack během dne nebo ideální k italskému aperitivu.
Taralli jsou druh slané a křupavé svačiny, která je velmi běžná v jižní Itálii. Vyrábějí se podle starodávného receptu. Taralli jsou ochuceny extra panenským olivovým olejem.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
