Panificio Eleonora Pane Carasau křupavý chléb 500 g
Související produkty

Sgranocchi jsou překvapivě lahodné, chutné a křupavé. Ode dneška v ještě lepší verzi s novou směsí 8 chutných cereálií. Tak dobře, že byste je nikdy nepřestali ukusovat.

Taralli jsou druh slané a křupavé svačiny, která je velmi běžná v jižní Itálii. Vyrábějí se podle starodávného receptu. Taralli jsou ochuceny extra panenským olivovým olejem.

Taralli jsou druh slané a křupavé svačiny, která je velmi běžná v jižní Itálii. Vyrábějí se podle starodávného receptu. Taralli jsou ochuceny extra panenským olivovým olejem.

Dopřejte si lahodnou směs pražených oříšků Misto Tostato od Selex. Tato pečlivě vybraná kombinace oříšků přináší vyváženou chuť a křupavost.

Když se potká tradiční apulská receptura s přirozenou chutí karamelizované cibule, vznikne něco výjimečného – Taralli Cibule od Biellebi. Křupavé, zlatavé kroužky z kvalitní...

Zamotaná nebo ve formě Portafoglio skládaná? Slaná nebo sladká? Granpiada Classica chutná dobře ve všech formách. Vyzkoušejte její tenké, voňavé těsto: na minutu ho zahřejte na...
Detailní popis produktu
Semolina z tvrdé pšenice, kvasnice, voda, sůl
Doplňkové parametry
Kategorie: | Slané potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 500 g |

Bruschette s příchutí soli, olivového oleje a oregána jsou chutný snack během dne nebo ideální k italskému aperitivu.

Zapomeňte na obyčejné snacky – Taralli Bacon od Biellebi přinášejí neodolatelnou kombinaci tradiční italské receptury a lahodné slaninové chuti. Tohle jsou taralli, jak je...

Tyčinky Nostrani od značky Panealba mají jednoduchou recepturu, jemnou chuť a jedinečnou křupavost. Jsou chutné s uzeninami a sýry, tvoří lehké jídlo s barevnými saláty, s dipy...

Spaccatini tyčinky od Panealba – zlatavé, křupavé a vždy čerstvé.

Taralli jsou druh slané a křupavé svačiny, která je velmi běžná v jižní Itálii. Vyrábějí se podle starodávného receptu. Taralli jsou ochuceny extra panenským olivovým...

Objevte autentickou chuť Apulie v každém kousku Taralli Peperoncino od značky Biellebi.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.