Dodejte svým pokrmům pořádnou dávku chuti s pastou s příchutí pálivé papričky! Vyváženě pálivá, aromatická a plná intenzivní paprikové chuti – ideální pro každého, kdo miluje...
Pestrá směs marinované zeleniny v olivovém oleji, ideální jako antipasto, ke grilovanému masu nebo jako bohatý doplněk k sýrovým talířům a pečivu. Obsahuje tradiční chutě...
Objevte výjimečné olivy Taggiasche, pečlivě vybírané a pocházející výhradně z malebného vnitrozemí Západní Ligurie. Tyto olivy jsou uchovávány v tradičním slaném nálevu a...
Omáčka Ortolina je nejznámější a nejpoužívanější rajčatová omáčka, připravená podle jednoduchého, ale chutného receptu, pouze z rajčat, zeleniny, olivového oleje, bez barviv a...
Černé olivy bez pecek španělského původu se sklízejí v době částečné zralosti a zpracovávají se postupně, který jim dodává charakteristickou tmavou barvu.
Od roku 1927 přináší Iposea na stůl pravou chuť Apulie a předává vášeň pro dobré věci již po 4 generace. Kvalitní velké zelené olivy v nálevu s peckami.