Golosi e sfiziosi artyčoky v nálevu 290 g
Související produkty

Pestrá směs marinované zeleniny v olivovém oleji, ideální jako antipasto, ke grilovanému masu nebo jako bohatý doplněk k sýrovým talířům a pečivu. Obsahuje tradiční chutě...

Od roku 1927 přináší Iposea na stůl pravou chuť Apulie a předává vášeň pro dobré věci již po 4 generace. Kvalitní velké zelené olivy v nálevu s peckami.

Simmenthal je kvalitní italské maso vyrobené pouze z vybraných kusů masa a zeleninového želé. Bohaté na bílkoviny a s nízkým obsahem tuku.

Zelenina v nálevu dokonalá k dochucení rýžového nebo těstovinového salátu. V Itálii je to typický pokrm na horké letní dny.

Tradiční italské sardinky značky Nostromo, naložené v kvalitním olivovém oleji, jsou chutnou a zdravou volbou pro milovníky ryb.

Konzervovaný tuňák Rio Mare pochází z řemeslné a selektivní metody rybolovu se sníženým rizikem náhodného rybolovu.Expertní posádky loví jeden po druhém tuňáka, typický díky...

Objevte výjimečné olivy Taggiasche, pečlivě vybírané a pocházející výhradně z malebného vnitrozemí Západní Ligurie. Tyto olivy jsou uchovávány v tradičním slaném nálevu a...

Jedinečná a nezaměnitelná chuť filetů z tuňáka s charakteristickou růžovou barvou a stálou vysokou kvalitou.
Detailní popis produktu
Ten nejlepší výběr artyčoků v kvalitním nálevu ze slunečnicového oleje je skvělou pochoutkou, když přijde návštěva nebo jako antipasto.
Složení: artyčoky (56%), slunečnicový olej, sůl, vinný ocet, přírodní aroma, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, antioxidant: kyselina L-askorbová.
Může obsahovat stopy celeru a luštěnin.
Výživové údaje na 100 g: energie 428 kJ, 104 kcal, tuky 8,4 g, z toho nasycené tuky 1 g, sacharidy 3 g, cukry 2,7 g, vláknina 4,7 g, bílkoviny 1,7 g, sůl 2 g
Výrobce. Itálie, Citres S.p.A.,Via del Giglio,19-37051 Bovolone(VR)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Konzervované potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 290 g |

Sladké broskve v nálevu jsou lahodná a osvěžující pochoutka, která přináší chuť léta po celý rok.

Olivy Saclà jsou vynikající k samostatné konzumaci, nepostradatelné ke klasickému aperitivu a zajímavě chuťově obohatí jakýkoli pokrm.

Míchaná zelenina ve slunečnicovém oleji dokonalá k dochucení rýžového nebo těstovinového salátu. V Itálii je to typický pokrm na horké letní dny.

Saclà nabízí skvělý středomořský recept, jednoduchý, ale bohatý na chuť: sušená rajčata ochucená slunečnicovým olejem a aromatickými bylinkami.

Velké bílé fazole jsou oblíbené pro svou jemnou chuť, máslovou strukturu a široké využití v kuchyni.

Černé olivy bez pecek španělského původu se sklízejí v době částečné zralosti a zpracovávají se postupně, který jim dodává charakteristickou tmavou barvu.

Filety ze sardelí Delicius jsou konzervovány v olivovém oleji, aby si zachovaly veškerou chuť a živiny. Ančovičky totiž patří do skupiny modrých ryb, které jsou bohaté na...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.